Diensten

Verzorging & verpleging

Wanneer u (vanwege beperkingen) niet meer in staat bent uzelf goed te verzorgen, staat Zeker met Zorg voor u klaar om u hierbij te helpen. Wij bieden persoonlijke verzorging, bijvoorbeeld in de vorm van hulp bij het wassen en aankleden. Ook voor verpleegkundige zorg kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld het toedienen van medicatie (prik) of wondverzorging.

Wilt u ook zeker zijn van goede zorg? Kies dan voor Zeker met Zorg! Uw behoefte als cliënt staat centraal voor onze professionele en gespecialiseerde medewerkers.

Huishoudelijke hulp

Zeker met Zorg helpt bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Bent u of uw mantelzorger niet meer in staat uw huis voldoende schoon te houden? Dan staan onze ervaren huishoudelijk medewerkers voor u klaar, om u hierbij te helpen.

Een schoon en leefbaar huis, dat verdient toch iedereen!

Begeleiding

Het leven is mooi, maar kan soms ingewikkeld zijn. Door stress of problemen loopt het thuis soms niet meer zo goed. Met onze dienst begeleiding richten wij ons op stabiliteit van de cliënt, zowel persoonlijk als in de sociale woonomgeving. Begeleiding kan zowel individueel als in de vorm van gezinsbegeleiding worden aangeboden. Zeker met Zorg werkt samen met gespecialiseerde maatschappelijk werkers, die zich graag voor u inzetten.

Wij bieden ondersteuning, zodat u weer grip krijgt op uw leven!

Meld u nu aan:

Meld u nu aan:

Wij helpen u graag!

Vragen over ons zorgaanbod of onze diensten?

0492-380429