Werkwijze

Wanneer u als cliënt bij ons wordt aangemeld voor zorg, komt onze wijkverpleegkundige graag bij u thuis om samen met u de zorgbehoefte in kaart te brengen. Vervolgens wordt er een zorg leefplan opgesteld en zetten wij de meest geschikte en beschikbare zorgverlener bij u in.

Wij werken direct samen met verschillende zorgverzekeraars!

Wilt u als cliënt particuliere zorg inkopen? Ook dan staan onze zorg professionals voor u klaar om de door u gewenste zorg op maat te leveren.

Kortom: Bij Zeker met Zorg staat uw behoefte als cliënt centraal! Het leveren van goede zorg, is het leveren van service en kwaliteit in al zijn facetten!

Samen staan we Sterk

Wij werken o.a. samen met andere gezondheids- en welzijns instellingen, zorgverzekeraars en gemeenten en werken conform geldende wet- en regelgeving.

Zeker met Zorg beschikt over een WTZi toelating, er is een toezichthoudend orgaan in de vorm van een Raad van Commissarissen en we zijn aangesloten bij branchevereniging BVKZ.

Kosteloos een hulpmiddel lenen? Dan kun je terecht bij Medicura. Het hulpmiddel wordt volledig vergoed door uw basisverzekering en gratis thuisbezorgd. Aanvragen kan via: www.medicura.nl/lenen.html

Wil jij werken in ons leuke team?

Klik dan op onderstaande button om te solliciteren!

Solliciteren

Wij helpen je graag!

Vragen over ons zorgaanbod of onze diensten?

0492-380429